Site icon Haber Kuzey Kıbrıs

YILDIZ FUTBOLCU İSTANBUL’A GELİYOR

Fenerbahçe‘nin uzun süredir transfer listesinde yer alan yıldız futbolcu Ricardo Rodriguez‘in Fenerbahçe için İstanbul‘a geleceği iddia edildi. İtalyan basınında çıkan haberlerde Fenerbahçe’nin tranferi cuma gününe kadar bitireceği iddia edilmişti. Fenerbahçe Başkanı Ali KoçTRT Spor’da yaptığı açıklamada, “Ali Koç, “Ricardo Rodriguez ilgilendiğimiz, hocamızın arzu ettiği bir oyuncu” ifadelerini kullanmıştı.

Bets10

Giriş Tarihi: 21.1.2020  11:34ABONE OL

Fenerbahçe transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Son olarak Falette’yi kadrosuna katan sarı-lacivertlilerde başkan Ali Koç, transferlerle ilgili açıklamalarda bulunmuştu. Koç, “Bu transfer döneminde Fenerbahçe’nin transfer yapması istenmiyor. Birkaç oyuncu elden çıkaracağım, 1 ya da 2 oyuncu alacağım. Toplam maliyet, harcama düşecek. İzin vermiyorlar” ifadelerini kullanmıştı.

İTALYANLAR TRANSFERİN BİTTİĞİNİ DUYURMUŞTU

Fenerbahçe’nin uzun süredir transfer listesinde olan Ricardo Rodriguez ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. İtalyanlar Fenerbahçe’nin Ricardo Rodriguez transferini bitirdiğini yazmıştı. Yıldız futbolcunun transferinin cuma günü duuralacağı iddia edilmişti. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’ta yıldız futbolcu ile ilgili, “Ricardo Rodriguez ilgilendiğimiz, hocamızın arzu ettiği bir oyuncu” demişti.

Exit mobile version