Site icon Haber Kuzey Kıbrıs

POLİSİYE OLAYLAR

Polisiye Olaylar:

KANUNSUZ UYUŞTURUCU MADDE (HİNTKENEVİRİ) TASARRUFU

03.02.2020 tarihinde, saat 10:50 sıralarında Gazimağusa’da, F.N.S.J.(E-27)’nin ikametgahında, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan aramada yaklaşık 41 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ve üzerinde hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde kalıntısı bulunan 1 adet hassas terazi bulunarak emare olarak alınmıştır. Bahse konu şahıs tutuklanmış olup soruşturma devam etmektedir.

KANUNSUZ BALIK AVLAMA

03.02.2020 tarihinde saat 21.10 sıralarında, Akdeniz Yayla köyü arasında Alebo deresi olarak bilinen derenin 100 metre kuzey kısmında, C.T.K.(E-56), M.K.(E-22) ve G.B.İ(E-23)’nin yetkili makamdan izin almaksızın elleri ile sahilden 10 metre deniz içerisine ağ atmak sureti ile 6 adet levrek, 1 adet kefal, 1 adet kalamar ve bir adet Akya Lipsa cinsi balıkları kanunsuz olarak avladıkları tespit edilmiştir. Bahse konu şahıslar hakkında yasal işlem başlatılmış olup, soruşturma devam etmektedir.

EV YANGINI

04.02.2020 tarihinde saat 00.30 sıralarında Karaoğlanoğlu’nda Akşehir Sokak üzerinde bulunan Niben ULUDAĞLI’ya ait 2 kattan oluşan ikametgahın giriş katında kiler odası içerisinde muhtemelen faal durumda bırakılan kurutma makinesinin kısa devre yapması sonucu bir yangın meydana gelmiştir. Yangın İtfaiye ekipleri tarafından söndürülmüş olup; çıkan yangın sonucu 1 adet kurutma makinesi, 1 adet çamaşır makinesi, ahşap duvar dolabı ve içerisinde bulunan muhtelif giyim eşyaları, ikametgahın giriş kapısı, evin elektrik aksamları, arka kapı olarak kullanılan Pvc kapı, ikametgahın alt katında mutfak bölümünde bulunan mutfak dolabının bir kısmı, 1 adet klima ve perdeler hasar görmüştür. Soruşturma devam etmektedir.

Exit mobile version