Site icon Haber Kuzey Kıbrıs

İşkinat’ın tutukluluk süresi uzatıldı

Merkezi Cezaevi’nde tespit edilen cep telefonu ve uyuşturucularla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında suçla bağlantısı olduğu tespit edilerek tutuklanan Hasan İşkinat hakkındaki polis soruşturması devam ediyor.

Merkezi Cezaevi’nde tespit edilen cep telefonu ve uyuşturucularla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında suçla bağlantısı olduğu tespit edilerek tutuklanan Hasan İşkinat, hakkındaki 3 günlük tutukluluk süresinin dolmasının arından bugün yeniden mahkemeye çıkarıldı. Cezaevinde işlenen yasaklanmış eşyaları içeri sokmak ve hafif bir suç işlemek için gizli ittifak suçlamaları ile hakkında yürütülen soruşturmanın devam etmesi nedeni ile mahkeme zanlı İşkinat’ın 4 gün daha poliste tutuklu kalmasına karar verdi.

ARAÇTAN HIRSIZLIK SUÇUNUN EMARELERİ İŞKİNAT’IN TASARRUFUNDA BULUNDU

Polisin merkezi cezaevinde tespit edilen uyuşturucu ve cep telefonları ile ilgili olayla yürüttüğü soruşturmada zanlının cezaevine sokulan 3 adet cep telefonundan biriyle ilgili bin 200 TL finans sağladığı tespit edildi. Zanlının Lapta’da tespit edilmesinin ardından evinde tespit edilen göz yaşartıcı sprey, kar maskesi, koli bandı, 2 çift siyah eldiven, bayan çorabı, plastik kelepçelerin ise Alsancak’ta 12 Mart 2020 tarihinde Alper Özorun’un aracından 20 bin TL çalınması olayı ile ilgili bağlantısı olduğu tespit edildi. Polis her iki olay ile ilgili soruşturmasını geniş çaplı olarak sürdürüyor.

Exit mobile version