Site icon Haber Kuzey Kıbrıs

Küçükuncular’dan örnek davranış

Ülkemizin önde gelen iş insanlarından Erdinç Küçükuncular, ihtiyaç sahiplerine dağıtılması için Girne Belediyesi’ne simit ve poğaça yardımı yaptı.

Salgın nedeniyle yaşanan zor süreçte toplumsal dayanışma örneği sergileyen Küçükuncular, bugün Girne’de binlerce simit ve poğaça dağıtılacağını duyurdu.

Küçükuncular’ın sosyal medya hesabından konuyla ilgili paylaşımı şöyle:

“Bu süreçte hepimiz ciddi kayıplar yaşadık. Kolay günler değil. Çoktan çok, azdan da az gitti. Hepimizin canı sağolsun. Allah büyük. Sağlığımız iyi olsun, gerisini biz hallederiz. Yine çalışırız. Yine kazanırız. Yine istihdam yaparız. Yine vergimizi veririz. Paylaşmanın güzelliğini bu dönemde çok daha iyi öğrendik sanırım. Biz hep paylaştık. Varlıkta da paylaştık, yoklukta da paylaşmaya devam edeceğiz. Anamızdan başka da bir şey öğrenmedik. İyi ki de böyle öğrendik. Bazen reklam dediler, bazen hava atıyor dediler, olsun. Hiç sorun değil. Yine paylaşacağız. Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü vesile oldu, bugün Girne’de binlerce simit ve poğaça dağıtıyoruz. Bu süreçte Girne Belediyesi’nin de emeğini tarih yazacaktır. Küçük bir katkı da biz yapabildiysek ne mutlu bizlere. Dediğim gibi, biz paylaşmayı öğrendik, böyle yaşadık, böyle yaşamaya devam edeceğiz.”

Exit mobile version