Site icon Haber Kuzey Kıbrıs

Hükümet ısrarla uzattığımız eli geri çeviriyor

TDP Genel Başkanı Özyiğit, “işin başından beri biz hep birlikte hareket, ortak akıl diyoruz ama olmuyor” diyerek, “Hükümet ısrarla uzattığımız eli geri çeviriyor” şeklinde konuştu.

Cumhuriyet Meclisi Kurulu, Covid 19 salgınının yarattığı koşulları ve ekonomik durumu değerlendirmek üzere toplandı.

Kürsüye çıkan Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Genel Başkanı Cemal Özyiğit, “işin başından beri biz hep birlikte hareket, ortak akıl diyoruz ama olmuyor…” dedi.

Muhalefet olarak bugüne kadar ortaya koydukları görüş ve önerilere hükümetin kulak tıkadığını söyleyen Özyiğit, şöyle devam etti:

Yani muhalefet olarak bugüne kadar ortaya koyduğumuz görüş ve önerilerle bu ülke için, toplumsal sağlığımız için neler yapabiliriz, bu konuda ortak akıl oluşturalım dedik, ama olmuyor. Hükümet ısrarla uzattığımız eli geri çeviriyor.”

Bir kaç kez hükümet yetkilileriyle görüştükelerini söyleyen Özyiğit, “önerilerimizi ortaya koyduk, kaale alan yok. Sivil toplum örgütleri, sendikalar da söylüyor… Öneriler sunduklarını, bunu hükümetin talep etttiğini, öneri yaptıklarını fakat kaale alan olmadığını söylüyorlar. Bundan sadece üzüntü duyuyorum” dedi.

Exit mobile version