Site icon Haber Kuzey Kıbrıs

Bisiklet İçin Su Satan Çocukların Hayallerini Gerçekleştirdiler

Diyarbakır’da, bisiklet almak için su satarak para biriktiren 2 çocuğun hayalini, Çocuklar Üşümesin Platformu üyeleri gerçekleştirdi. Çocukların bisiklet sevinci gözlerinden okunurken görüntüler içleri ısıttı.

 

Çocuklar Üşümesin Platformu üyeleri, Diyarbakır’da, bisiklet almak için trafik ışıklarında su satan çocukların hayallerini gerçekleştirdi. Su sattıkları yere bırakılan bisikleti gören çocukların sevinçleri ise yüzlerinden okundu.

SU SATIP PARA BİRİKTİRİYORLARDI
Bağlar ilçesi Turgut Özal Bulvarı’ndaki trafik ışıklarında, 2 çocuğun, bisiklet alabilmek için sürücülere su satıp para biriktirdiğini öğrenen Çocuklar Üşümesin Platformu üyeleri harekete geçti. Platform üyeleri bir bisiklet alıp, bir gün sonra çocukların su sattığı bölgeye gitti. Üyeler, çocuklar gelmeden önce su sattıkları yere bisikleti bıraktı.

ŞAŞKINLIKLARINI GİZLEYEMEDİLER
Ardından da platform üyeleri, bir alışveriş merkezinin terasına çıkarak çocukların gelmesini bekledi. Bir süre sonra gelen çocuklar, bisikleti görünce şaşkınlıklarını gizleyemedi.
Çocukların yanına giden üyeler, bisikleti kendilerine hediye ettiklerini söyledi. Çocukların mutluluğu gözlerinden okunurken, üyeler bir bisiklet daha alıp çocuklara teslim etti.

Exit mobile version