Site icon Haber Kuzey Kıbrıs

ASİLTÜRK, ESNAF OLARAK BAŞLADI MİLLETVEKİLLİĞİNE YÜRÜYOR

YDP’nin Lefkoşa adaylarından Suphi Asiltürk, esnaf olarak çıktığı yolda milletvekilliğine yürüyor

“Refah ve huzur için adayım”
Yeniden Doğuş Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Lefkoşa Milletvekili adayı Suphi Asiltürk projelerini Bülten Kıbrıs’a anlattı. Asiltürk, yıllardır esnaf olarak hizmet verdiği KKTC’ye bundan böyle milletvekili olarak hizmet vermeyi istediğini söyledi. İş hayatına Türkiye’de kurduğu gıda şirketi ile başlayan ve şu anda KKTC’de kurduğu CMR Reklam ve CMR Çiğköfte Şirketleri ile devam eden Asiltürk, ülkede bulunduğum süre içerisinde birçok sivil toplum kuruluşu dernek ve yardım kuruluşlarında aktif görevler aldı. Asiltürk, halen KKTC Tüm Adıyamanlılar Dernek Başkanlığı ve Anadolu Dernekler Federasyonu Başkanlığını yürütüyor. Ayrıca n Yeniden Doğuş Partisi Teşkilatlandırmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve MYK Üyeliği görevini sürdürüyor.
23. Ocak’ta yapılacak olan erken seçimde Lefkoşa YDP Milletvekili adayı olan Asiltürk, “Ülkemizin ekonomi ve siyasi istikrarı İçin, daha güçlü bir KKTC için, ülkemiz ve milletimizin refahı, huzuru, barışı sağlayacak bir yapının oluşması için adayım” diyor…
KKTC’nin yaşamasının en öncelikli hedefi olduğunu söyleyen Asiltürk, yıllardır esnaflık yaptığı için, ülkedeki sorunları çok iyi bildiğini ve bu nedenle çözüm üretmek adına aday olduğunu kaydetti.

Exit mobile version